Invitație: Seminarul general al parteneriatului pentru gestionarea și promovarea destinației ecoturistice Bazinul Fizeșului

Asociația Educațional Ecologică ECOTRANSILVANIA, în cadrul proiectului "Delta Transilvaniei: implicarea comunităților locale în gestionarea trainică a zonelor umede din Bazinul Fizeșului", proiect co-finanțat  printr-un grant din partea Elveției prin intermediul Contribuției Elvețiene pentru Uniunea Europeană extinsă, vă invită să participați la seminarul general al parteneriatului pentru gestionarea și promovarea destinației ecoturistice Bazinul Fizeșului, care va avea loc în data de 27.01.2017, la Pensiunea Sovirag, localitatea Sic,  începând cu ora 10.00.

În cadrul acestui eveniment, se va prezenta strategia de dezvoltare durabilă a destinaţiei ecoturistice Bazinul Fizeşului. Evenimentul este dedicat tuturor factorilor implicaţi în promovarea şi dezvoltarea ecoturismului din zona bazinului Fizeşului.

AnexăMărime fișier
Invitație seminar 27.01.2017398.22 KB
 
 
 
 

Finanțator

Pentru a fi la curent cu noutățile despre proiect, vizitează https://www.facebook.com/asociatia.ecotransilvania.

Pentru mai multe detalii privind Programul de Cooperare Elvețiano-Român, vizitează www.swiss-contribution.ro sau http://www.swiss-contribution.admin.ch/romania.

Acest website nu reflectă neapărat poziția oficială a guvernului elvețian. Responsabilitatea pentru conținutul acestuia este asumată în întregime de Asociația Educațional-Ecologică Ecotransilvania.