Newsletter Delta Transilvaniei: implicarea comunităților locale în gestionarea trainică a zonelor umede din Bazinul Fizeșului

 

 

NEWSLETTER Februarie 2017
 
Descoperă natura și trăiește aventura în Bazinul Fizeșului!
Vizitează noul site al proiectului ”Delta Transilvaniei: implicarea comunităților locale în gestionarea trainică a zonelor umede din Bazinul Fizeșului” 
 
Susține activitățile Asociației Educațional-Ecologice EcoTransilvania! Ne poți ajuta să creștem prin intermediul unei donații online
 
Donează Online
 
Infrastructura de vizitare de la Stufărișurile de la Sic a fost reabilitată.Mai multe imagini AICI.
 
 
Au fost instalate panouri interactive care vor ajuta vizitatorii să învețe despre valorile Bazinului Fizeșului prin descoperire independentă și joc. 
 
Ghidul naturii din Bazinul Fizeșului-Delta Transilvaniei: Specii de animale, plante și habitate, reunește principalele specii de floră și faună care pot fi observate de turiștii pasionați de natură. Îl poți consulta și descărca AICI, ca să te bucuri din plin de frumusețile naturii.
A fost elaborat un ghid de principii în ecoturism cu recomandări referitoare la îmbunătățirea serviciilor, valorificarea tradițiilor locale în amenajarea pensiunilor/programelor turistice și potențialul acreditărilor acestora. Ghidul complet poate fi consultat AICI.

A fost organizat un Atelier Practic de Ecoturism în cadrul căruia au fost prezentate aspecte teoretice şi practice legate de ecoturism, Evenimentul a fost dedicat tuturor factorilor implicaţi în promovarea şi dezvoltarea ecoturismului din zona bazinului Fizeşului. Urmărește evenimentele noastre AICI.

Suntem sociabili! Ne găsești pe 
Twitter
Twitter
Facebook
Facebook
Website
Website

Copyright ©  Asociația Educațional-Ecologică EcoTransilvania 2017, All rights reserved.

Newsletter realizat în cadrul proiectului ”Delta Transilvaniei: implicarea comunităților locale în gestionarea trainică a zonelor umede din Bazinul Fizeșului", co-finanțat printr-un grant din partea Elveției prin intermediul Contribuției Elvețiene pentru Uniunea Europeană extinsă

Acest newsletter nu reflectă neapărat poziția oficială a guvernului elvețian. Responsabilitatea pentru conținutul acestuia este asumată în întregime de Asociația Educațional-Ecologică EcoTransilvania

 

 
 
 
 

Finanțator

Pentru a fi la curent cu noutățile despre proiect, vizitează https://www.facebook.com/asociatia.ecotransilvania.

Pentru mai multe detalii privind Programul de Cooperare Elvețiano-Român, vizitează www.swiss-contribution.ro sau http://www.swiss-contribution.admin.ch/romania.

Acest website nu reflectă neapărat poziția oficială a guvernului elvețian. Responsabilitatea pentru conținutul acestuia este asumată în întregime de Asociația Educațional-Ecologică Ecotransilvania.