Recrutăm voluntari!

Asociația Educațional Ecologică Ecotransilvania împreună cu Asociația EcoChoice fac înscrieri pentru a selecta voluntari ce vor activa în cadrul proiectului „Delta Transilvaniei: implicarea comunităților locale în gestionarea trainică a zonelor umede din Bazinul Fizeșului“. Proiectul început în martie 2016 are o durată de 12 luni și este co-finanțat printr-un grant din partea Elveției prin intermediul Contribuției Elvețiene pentru Uniunea Europeană Extinsă.

Lista documentelor necesare:

Candidații vor prezenta Formularul de înscriere completat – formularul este atașat. Formularul trebuie expediat prin e-mail la adresele contact@ecotransilvania.ro sau ecochoice@gmail.com cu mențiunea „voluntariat“.

În cazul în care numărul celor înscriși depășește numărul locurilor disponibile, vor fi avantajați, în primul rând, voluntarii care locuiesc în interiorul sau în apropierea unei zone naturale protejate, de preferință, din aria de proiect sau măcar din altă zonă.

Grupul de voluntari se urmărește a fi format în proporție de:

  • 50 % de voluntari care au o pregătire în ceea ce privește ariile protejate, care urmează un program de pregătire în acest domeniu sau care au participat la cel puțin un proiect sau o activitate care să vizeze managementul zonelor protejate (popularizare, ecologizare, monitorizare, inventariere, implementare măsuri de conservare, activități ce au vizat conservarea sau îmbunătățirea stării de conservare a speciilor);
  • 50 % voluntari care nu au o pregătire specifică în ceea ce privește siturile naturale de interes conservativ, nu urmează programe de studiu specifice conservării naturii și nu au mai participat în astfel de programe.

Aplicanții trebuie să aibă vârsta între 18 și 45 de ani.

Pentru informații suplimentare vă rugăm să ne contactați la: contact@ecotransilvania.ro sau ecochoice@gmail.com.

AnexăMărime fișier
delta-transilvaniei-formular-inscriere-voluntariat.docx74.76 KB
 
 
 
 

Finanțator

Pentru a fi la curent cu noutățile despre proiect, vizitează https://www.facebook.com/asociatia.ecotransilvania.

Pentru mai multe detalii privind Programul de Cooperare Elvețiano-Român, vizitează www.swiss-contribution.ro sau http://www.swiss-contribution.admin.ch/romania.

Acest website nu reflectă neapărat poziția oficială a guvernului elvețian. Responsabilitatea pentru conținutul acestuia este asumată în întregime de Asociația Educațional-Ecologică Ecotransilvania.